Összes oldalmegjelenítés

2011. november 28., hétfő

Új vonó

Ma délben elmentünk páran egy olyan utcába, ami tele van kis zeneboltokkal. Voltak csellók, vonók, meg mindenféle más is. Úgy számoltam, hogy 1000 RNB-ből ki kell jönnie a vonónak, talán még egy gyanta is belefér.
Ehhez képest az első helyen 150 RNB volt egy vonó, és a második helyen, ahol már volt olyan, ami tűrhetően viselkedett, ott is csak 250-et kértek érte, és ebbe benne volt a gyanta is. :D Kemény, mi?
Nyilván nem mester vonóról van szó, de azért nem olyan rossz ez. Átszámolva ez kb. 7-8000 forint.
Amúgy tök vicces volt, mert életemben most játszottam először új vonóval új csellón, ami azt jelenti, hogy nincs semmi gyanta még egyiken sem. És nem gondoltam volna, de SEMMI hangja nincs a csellónak. Egyszerűen nem szólal meg. :D Ez eléggé felnyitotta a szemem, hogy akkor vajon a jó gyanta mennyire is fontos? Nagyon, annyira.
De a lényeg, hogy végre el tudok kezdeni gyakorolni. Hirtelen lett egy csomó számunk, amiben csellózni kell. :D Meg persze ott a hétvégi nagy produkcióm is, amikor 100 000 ember előtt kell majd zenélnem. Najó, lehet, hogy nem lesznek 100 000-en, de 60-an biztosan. :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése