Összes oldalmegjelenítés

2011. november 16., szerda

Ne fütyülj

Csak hogy mindenki tudja miről van szó, itt az eredeti videó. Az egy percre jutó csúnya káromkodások száma meghaladja az elfogadható szintet, szóval csak az nézze meg, aki ezzel együtt tud élni. Mindazonáltal én mindig halálra röhögöm magam rajta:
http://www.youtube.com/watch?v=-98XSKwVzHw
És akkor most az itteni helyzet. Van itt egy szenior menedzser, aki bizony fütyül. Ha megy valahová, fütyül. És hogy még inkább rontsa a helyzetét, mindig ugyanazt a DALLAMTALAN hangsort fújja. Még csak azt sem lehet mondani, hogy valami dalt fügyülne. 3 hangot fügyül megállás nélkül, persze művészien belevibrál, meg minden. Én meg legszívesebben addig ütném, amíg mozog.
Külön nehezíti a helyzetet, hogy akik ismerik, mind nagyon pozitívan nyilatkoznak róla. Rajta is van a listámon, hogy én ismegismerkedjek vele kicsit jobban, de már annyi negatív energia összegyűlt bennem, hogy nem tudom ezt hogy fogom megoldani.
Amúgy lehet ez itt ilyen kultúrális dolog. Ez a fickó speciel nem helyi, de az ittenieket talán azért nem zavarja, mert ezek megállás nélkül ordibálnak. Irodában, utcán, mindenhol. Telefonok zörögnek, csörögnek, kutyának nem jut eszébe, hogy esetleg rezgő üzemmódba kapcsolja. És úgy látom, hogy ez itt tök normális.
Ez speciel egy olyan dolog, ami a mérleget abba az irányba billenti, hogy minél hamarabb hazameneküljek. Aztán persze lehet, hogy csak megszokás kérdése az egész...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése