Összes oldalmegjelenítés

2012. július 17., kedd

Megjöttek a cuccaim

Lassan tényleg azt mondhatom, hogy ide költöztem. Ma reggel megérkezett az a töménytelen mennyiségű buzipornó, amit Attila küldött. Meg az a küldemény is, amit még otthonról adtam fel saját magamnak. Benne az akusztikus gitárom, a basszusgitárom és az elektromos csellóm. 29 könyv, 8 üveg pia, 2 darab bőrönd, 1 darab aktatáska. Egy basszus erősítő, egy 5.1-es hangfalrendszer, egy számítógép, mindenféle konyhai felszerelés, 2 pár bakancs, egy hátizsák, tollak, festett kövek, képek. Egy húzódzkodó keret és egy csocsóasztal. És stb.
Időre jöttek a fickók, és 1 óra alatt kb. meg is voltunk mindennel. A húzódzkodó keretem egyik rúdját nem találtuk meg az elején, de aztán beugrott, hogy az egyik gitárhoz volt celluxolva. Mármint a csomagolásához. Úgyhogy kiszedtük a doboz maradékát a kukából, és tényleg ott volt.
11 körül indultam el otthonról, akkor a csocsóasztal már 4 lábon állt, a könyveim jó része is a polcon volt, de a maradék dolog még a nappaliban van szétszórva. Az még legalább 1-2 este, mire újra rend lesz.

Közben meg szerelési munkálatok is folynak, mindenféle bajok vannak a vízzel. Ma reggel jött egy szerelő, 1 problémát megoldott, pár másikat meg beazonosított, és hamarosan majd azok is megoldódnak. A főbérlőm még mindig nagyon segítőkész, most épp lehet, hogy új kazánt kell venni, de anélkül, hogy kérnem kellett volna már mondta, hogy veszi is, ha tényleg az a baj.

Na most csak ennyi a hír, megyek vissza dolgozni!

2 megjegyzés:

  1. Jól alakulnak a dolgok.
    Milyen érzés viszontlátni a kedvenc holmijaidat?

    VálaszTörlés
  2. "Időre jöttek a fickók, és 1 óra alatt kb. meg is voltunk mindennel. A húzódzkodó keretem egyik rúdját nem találtuk meg az elején, de aztán beugrótt, hogy az egyik gitárhoz volt celluxolva"

    inkább nem akarom tudni, mire használtátok...

    VálaszTörlés