Összes oldalmegjelenítés

2012. október 1., hétfő

A pokol tornácán

Fúrnak. Megint fúrnak!!! Most egy másik szomszéd. Az előző, kb. 2 hónap után végre befejezte az építkezést. Gyanítom, hogy kiütötték az egyik külső falat, és beszereltek egy medencét, ami most kilóg az épületből, mert ilyen sokáig mást nem lehet csinálni.
Lassan kivertem a fejemből milyen elképesztő irritáló, amikor fúrják a falat, erre ma a másik szomszédom kezdett el fúrni meg kalapálni.

Van pár lehetséges megoldás egy ilyen helyzetre.
Kiköltözhetnék a pusztába.
Kiköltözhetnék a pusztába, de egy barlangba.
Átköltözhetnék egy villába! Ez egész jó megoldásnak ígérkezik, attól eltekintve, hogy legalább 50 000 RMB egy hónapra a lakbér, ha nem több. Gondolom.
Kibérelhetném ay egész szintet, plusz még az alattam meg felettem lévő szinteket is. Ez is egész jónak hangzik, de megint ott vagyunk, hogy 35-40 000 egy hónapban.
Vehetnék egy üveg kloroformot, rongyaim már vannak, és minden szomszédomat elkábíthatnám. Aztán kivinném őket a pusztába (talán a barlangba), aztán útjukra engedném őket. Ugye már leírtam, hogy a tájékozódás nem az erőssége a helyieknek. Szóval ezzel valószínűleg meg is lenne oldva a dolog, mert tuti nem találnának vissza.

De még az is lehet, hogy egyikre sem lesz szükség, mert mintha már abba is hagyták volna. Jeeeeee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése