Összes oldalmegjelenítés

2012. augusztus 13., hétfő

Az a fránya Nyugat

És most nem Ady kedves irodalmi lapjáról beszélek.

A kínaiak építik a magasabbnál magasabb felhőkarcolókat, ahelyett, hogy dögkutakat ásnának.
Most épp a Sky City-ről olvastam, hogy a világ legmagasabb épülete címére pályázik.
http://inhabitat.com/sky-city-chinese-company-bsb-to-build-the-worlds-tallest-building-in-just-90-days/
Nem foglalom össze a cikket, de érdemes elolvasni.

Na de miért is mondom ezt? Az a fránya nyugat kezd ide is beszivárogni. Bár tűzzel vassal irtom az összes külföldit, meg mindenkit aki A Pártot szidni meri, de valahogy csak előbújnak mindig újabb és újabb kapitalista megrontók, akik az ártatlan és oly tiszta kínai eszméket sárba tiporják, és hazánk fiait kiteszik a világ szennyének.
Az okostelefonok már ellepték Sanghajt, viszont mostanában egyre többször látom, hogy az emberek fülessel a fülükben járnak-kelnel-kerekeznek. Ugye mondhatnánk, hogy mi ezzel a gond, a világ más tájain is így van. Igen ám, de a kapitalista megrontók csak hozzák az új ideákat, nem irtják ki a régieket. Mint például, hogy az úton tilos a körülnézés, mindenféle ráutaló magatartás nélkül kell kanyarodni, sávot váltani, vagy lelépni az útról (ha épp gyalogosról beszélünk).
Eddig az volt a megoldás, hogy mindenki dudált. Nem azért, mert paraszt, hanem mert így figyelmezteti a közelben lévőket, hogy 'vigyázz, jövök!'

Na most rakjuk össze amit tudunk, és vonjuk le a konklúziót. Szentül hiszem, hogy hamarosan itt világégés lesz. Annyi lesz a hulla, hogy a kormány nem győzi majd őket szemeteszsákokba pakolni, és az út szélén kezdenek majd foszladozni. Elszabadul a pestis, az ebola, de talán még az influenza is. Apró (pár millió fős) kolóniák alakulnak majd ki, egymástól elszigetelten, és csak Mad Max lesz képes az országutakat meghódítani.

Hogy mi lesz velem akkor? Hát majd a krónikákból megtudjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése