Összes oldalmegjelenítés

2012. augusztus 21., kedd

A hírnév átka

Már ha átok az, hogy egy fűszál keresztbe tétele nélkül ömlenek a nyakamba csőstül a meghívások különböző speech contestekre.
Elkezdődött a contest season és 51 klubbal a városban ez bizony elég nagy felfordulás. Ezen a héten csak 2 helyen leszek Chief Judge, mert pár másik meghívást visszautasítottam. Jövő hétre eddig 3 felkérésem van, most futott be a negyedik, de ezt nem fogom elvállalni, mert egy ötödik klubba akarok akkor menni. (Végre szerep nélkül.)
Aztán közben mindenféle tréningeket is tartok, kopogtat az ajtón a fickó, akivel múltkor együtt ebédeltünk, hogy nála mikor tudok (pénzért) beszélni, és közben különböző céges belső tréningeket is szervezek magamnak. Mármint ahol én tanítok. De ez még nagyon alakulóban. Viszont a későbbi professional speaker karrieremhez jól jön majd, he bele tudom írni a CV-mbe, hogy a *** ***-nél voltam trainer. (Ugye emlékszünk, hogy még az előző kiküldetésem alkalmával megkértek, hogy ne említsem a blogban a cég nevét.)

Amúgy temérdek megíratlan élmény van még a fejemben, jópár képekkel is lesz illusztrálva, csak egyszerűen nincs időm most a blogot írni. De ne csüggedjen senki, jövő héten szabin leszek, legkésőbb akkor behozom a lemaradást. :)

1 megjegyzés:

  1. Ez igen! Neked aztán van alkalmad gyakorolni, meg fejlődni. Mindent bele!

    VálaszTörlés